Dana 9.lipnja 2020. godine u prostorijama Udruge žene Vukovar u Vukovaru održan je peti sastanak projektnog tima projekta “Eko start” (kodni broj:UP.01.3.1.01.0117). kojem su nazočile predstavnice nositelja projekta iz Udruge žena Vukovar te predstavnice partnerskih organizacija iz Učilišta Studium, grada Vukovara i Poduzetničko razvojnog centra općine Erdut lokalne razvojne agencije d.o.o. za pružanje usluga.

Na sastanku se govorilo o nastavku provedbe projektnih aktivnosti i početku održavanja radionica  “Kako do vlastitog posla u poljoprivredi” I radionica “Od polja do stola”  za 20 najuspješnijh polaznika osposobljavanja programa u ekološkoj poljoprivredi koje će provesti partner na projektu  Poduzetničko razvojnog centra općine Erdut lokalne razvojne agencije d.o.o. za pružanje usluga.


Projekt EKO START, iz poziva „Lokalne inicijative za zapošljavanje-faza III UP.01.3.1.01. provodi Udruga žena Vukovar sa partnerima Učilištem Studium, Poduzetničko razvojnim centrom općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. za pružanje usluga, Gradom Vukovarom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje područni ured Vukovar a financiran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa učinkoviti ljuski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u 100% iznosu.